Hi podran participar els infants de P3 fins a 6è de primària i realitzaran activitats de natura, descoberta de l'entorn, esports, jocs amb pilota, jocs de taula, tallers d'art, jocs d'aigua, anglès, curset de natació, entre d’altres. Skip to main content

Ja estan obertes les inscripcions al VI Campus esportiu de Sarral

By 26 maig 2021No Comments

Un any més l’Ajuntament de Sarral organitza el Campus esportiu que dona acollida als infants del poble perquè visquin un estiu ple d’emocions i diversió.

El Campus tindrà lloc al llarg de sis setmanes, del 28 de juny al 13 d’agost de 2021, en horari de matí. Hi haurà servei d’acollida al matí i al migdia.

Hi podran participar els infants de P3 fins a 6è de primària i realitzaran activitats de natura, descoberta de l’entorn, esports, jocs amb pilota, jocs de taula, tallers d’art, jocs d’aigua, anglès, curset de natació, entre d’altres.

El Campus, que es durà a terme en diferents equipaments municipals, segueix totes les mesures i protocols de lleure i per aquest motiu, hi haurà una persona responsable formada específicament per a vetllar pel compliment de les mesures de seguretat i higiene que estableix el protocol d’activitats amb infants i joves aprovat pel PROCICAT.

Per inscriure’s al Campus esportiu de Sarral cal omplir un formulari a https://ja.cat/campus2021sarral . Un cop omplert el formulari s’enviarà un mail per completar el procés d’inscripció.

Per a més informació sobre les inscripcions poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament de Sarral i per a més informació sobre el Campus esportiu podeu contactar amb el seu coordinador, Joan Torné a joantorne8@gmail.com – 665 441 791.

Aquesta activitat és organitzada per l’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Leave a Reply