Skip to main content
Notícies

Nova formació dins el cicle Emociona’t: Curs d’Atenció a la Diversitat amb perspectiva emocional

By 26 maig 2021No Comments

Cada ésser humà és únic i la diversitat és una qualitat que posseeixen totes les persones, no obstant això, sovint costa concretar-ho en el dia a dia. La reflexió i l’adquisició d’eines per a monitors/es, mestres, educadors/es es fa indispensable.

El curs d’Atenció a la diversitat amb perspectiva emocional tindrà lloc els dies 30 de juny i 1 de juliol, de 17.30 a 19.30, en línia i gratuït. Les places són limitades. Està adreçat a a monitors/es de lleure, educadors/es, mestres i a totes les persones que eduquen.

Aquest curs vol donar eines per a l’aprenentatge de qualitat, atenent a la diversitat; alhora vol analitzar la complexitat del grup (aula) des d’una perspectiva emocional i vincular.

La formació anirà a càrrec de Xavier Corbella (formador de formadors i mestre) i Martin Merlo (psicòleg i docent) de la Fundació Santa Maria de Siurana (Escola de l’Esplai de Tarragona).

Per apuntar-se cal fer inscripció prèvia https://ja.cat/xNtJn. La formació anirà a càrrec de Xavier Corbella (formador de formadors i mestre) i Martin Merlo (psicòleg i docent) de la Fundació Santa Maria de Siurana (Escola de l’Esplai de Tarragona).

Des de ja fa uns anys l’Oficina Jove dins del programa Arrelament organitza un curs per a les persones que es dediquen a l’àmbit de l’educació en el lleure, així com a totes les persones professionals que eduquen als infants i joves de la nostra comarca.

L’any 2019 l’Oficina Jove va crear el projecte “Emociona’t: eines per educar en l’optimisme intel·ligent”, el qual treballa les emocions de forma transversal i arriba al les persones joves, a les seves famílies i a les persones professionals de l’àmbit educatiu (monitors de lleure, mestres…). El curs forma part del projecte Emociona’t.

 

Leave a Reply