L’Oficina Jove és un equipament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) on la gent jove troba tots els serveis necessaris per tal d’afavorir la construcció del propi projecte de vida.

L’Oficina Jove coordina els serveis d’informació i assessorament juvenil de la Conca de Barberà i està en conveni amb la Direcció General de Joventut, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc. Oferim informació general en matèria d’educació, cultura, formació, mobilitat nacional i internacional, participació, salut, treball i habitatge. L’objectiu final és que el jovent pugui trobar en una finestreta única la informació per resoldre tot allò que necessita.

El nostre equip

Els millors professionals disposats a assessorar-te en el que necessitis!

Eduard Saltó

Conseller Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Contacta-hi: joventut@concadebarbera.cat   

Biel Serra

Cap del Servei de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana i director de l’Oficina Jove.

Contacta-hi: gserra@concadebarbera.cat

Gemma Roselló

Tècnica de programes de l’Oficina Jove, responsable de les actuacions en el marc del conveni de delegació de competències amb la Generalitat, i tècnica-dinamitzadora dels municipis de Conesa, Passanant i Belltall, Pira, Pontils, Rocafort de Queralt, Santa Coloma de Queralt, Vallfogona de Riucorb i Vilanova de Prades.

Contacta-hi: grosello@concadebarbera.cat

Judit Albalat

Tècnica de programes de l’Oficina Jove i tècnica-dinamitzadora dels següents municipis: Barberà de la Conca, l’Espluga de Francolí, les Piles, Sarral i Vilaverd.

Contacta-hi: jalbalat@concadebarbera.cat

Estel Bové

Tècnica de programes de l’Oficina Jove i tècnica-dinamitzadora dels següents municipis: Blancafort, Montblanc, Solivella, Vallclara i Vimbodí i Poblet.

Contacta-hi: ebove@concadebarbera.cat