el divendres, 11 de juny a les 18h es durà a terme una demostració i taller Street Workout a càrrec de Mein, la mateixa empresa que ha fet la instal·lació. Skip to main content

S’inaugura el parc de cal•listènia de Sarral amb una demostració i taller de Street Workout

By 9 juny 2021No Comments

L’Ajuntament de Sarral ha instal·lat un nou parc de cal·listènia al costat de la pista de pàdel i del pavelló municipal. El parc consta de diferents estructures com barres, escales o bancs que han de permetre practicar aquesta modalitat esportiva a l’aire lliure. La instal·lació d’aquest espai neix de la demanda que van fer els joves del poble a través de l’enquesta a la població juvenil que es va dur a terme el 2020.

Per tal d’inaugurar aquest espai el divendres, 11 de juny a les 18h es durà a terme una demostració i taller Street Workout a càrrec de Mein, la mateixa empresa que ha fet la instal·lació. Tot i ser una activitat adreçada a les persones joves hi pot participar tothom sense necessitat d’inscripció prèvia. Aquesta iniciativa s’ha realitzat en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

La cal·listènia és una activitat física que busca exercitar la musculatura més enllà de la potència i l’esforç. Els exercicis de la cal·listènia utilitzen el pes del propi cos com a resistència o com a càrrega de treball evitant, d’aquesta manera, l’ús de peses o de màquines de musculació. És una nova manera d’entrenar el cos que en els últims anys s’ha posat molt de moda entre el jovent.

 

Leave a Reply