Notícies

Aquest mes de maig organitzem un cicle de xerrades virtuals d’interès juvenil

By 27 abril 2021abril 30th, 2021No Comments

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha preparat per a aquest proper mes de maig un cicle de xerrades virtuals adreçades als joves de la comarca sobre temes de salut, feina o educació. Formen part del programa d’activitats de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil de la Direcció General de Joventut de la Generalitat i són de caire virtual, gratuïtes i adreçades a joves de totes les edats; malgrat que tenen uns perfils preferents.

Tota la informació i inscripcions als següents enllaços:

La primera tindrà lloc el proper dimecres, dia 5 de maig, a dos quarts de 6 de la tarda, i estarà dedicada a les pràctiques professionals a l’estranger. Serà a càrrec de l’entitat Obre’t Ebre. El seu objectiu és proporcionar informació sobre quina mena de pràctiques professionals es poden portar a terme a l’estranger (remunerades o no) i aspectes pràctics sobre com gestionar aquestes pràctiques.

Les següents seran els dies 12, 13 i 19 de maig i estaran dedicades, alternativament, a com trobar la primera feina i aspectes importants a tenir en compte relacionats amb aquesta, a la possibilitat de gaudir d’unes vacances alternatives i a com actuar amb responsabilitat envers les nostres xarxes socials.

Leave a Reply