Skip to main content
Notícies

Aquest mes de maig organitzem un cicle de xerrades virtuals d’interès juvenil

By 27 abril 2021abril 30th, 2021No Comments

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha preparat per a aquest proper mes de maig un cicle de xerrades virtuals adreçades als joves de la comarca sobre temes de salut, feina o educació. Formen part del programa d’activitats de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil de la Direcció General de Joventut de la Generalitat i són de caire virtual, gratuïtes i adreçades a joves de totes les edats; malgrat que tenen uns perfils preferents.

Tota la informació i inscripcions als següents enllaços:

La primera tindrà lloc el proper dimecres, dia 5 de maig, a dos quarts de 6 de la tarda, i estarà dedicada a les pràctiques professionals a l’estranger. Serà a càrrec de l’entitat Obre’t Ebre. El seu objectiu és proporcionar informació sobre quina mena de pràctiques professionals es poden portar a terme a l’estranger (remunerades o no) i aspectes pràctics sobre com gestionar aquestes pràctiques.

Les següents seran els dies 12, 13 i 19 de maig i estaran dedicades, alternativament, a com trobar la primera feina i aspectes importants a tenir en compte relacionats amb aquesta, a la possibilitat de gaudir d’unes vacances alternatives i a com actuar amb responsabilitat envers les nostres xarxes socials.

Leave a Reply