Skip to main content
Notícies

CERCLE DE PERCUSSIÓ i TARDA DE MÀGIA A LES PILES

By 3 abril 2024No Comments

CERCLE DE PERCUSSIÓ i TARDA DE MÀGIA A LES PILES

Aprofitant els dies no lectius de Setmana Santa, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Les Piles amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà va organitzar dues tardes d’activitats.

Dimarts 26 de març a les tarda es va realitzar el taller de percussió.  L’activitat va anar  a càrrec  del vallenc Gerard Mallorquí, músic, docent, contacontes, titellaire, tallerista  de percussió i psicòleg.  Un Cercle de Percussió (Drum Circle) és quan molts participants es reuneixen formant un o més cercles amb un instrument de percussió cadascú per tal de fer música de forma improvisada. El músic es va situar al mig del cercle i ajuda a aconseguir aquest objectiu a la vegada que genera noves situacions musicals, jocs, dinàmiques… aquest és un bon espai on els participants poden expressar la seva creativitat, emoció i musicalitat. És una activitat on tothom que hi va participar i va ser protagonista. Els cercles de percussió són inclusius on tothom és igual, sense diferències d’edat, gènere, religió, cultura, capacitats… Tothom hi encaixa i on el més important és el grup.

Les persones participants,  un nombrós públic familiar,  van gaudir d’una experiència auditiva i sensorial especial realitzant ritmes a través del joc.

Dissabte 30 de març el MagJan va fer una tarda màgia de dues sessions, la primera va realitzar un taller de màgia d’aprop per aprendre diferents trucs i, la segona sessió, va servir per portar al local social de Les Piles  l’espectacle  “Màgia en escena, un espectacle de pel·lícula”. Una posada en escena que es distingeix per fusionar hàbilment tocs d’humor amb una màgia propera i entretinguda.

Una tarda d’activitat que va servir per conèixer el fascinant món de la màgia de prop, on la realitat i la il·lusió s’entrellacen de manera sorprenent. Les persones assistents van gaudir d’una  experiència íntima i captivadora, on la màgia succeeix a només uns centímetres dels seus ulls. Cada il·lusió es convertia en un viatge captivador on la màgia i la sorpresa es fusionen per crear moments inoblidables.

L’activitat va anar a càrrec del MagJan, que amb més de deu anys d’experiència ha fet temporades al Teatreneu de Barcelona. Domina diverses disciplines, com la màgia de prop, la màgia de saló i fins i tot el mentalisme. Tots els jocs que formen part del seu repertori han estat provats i analitzats minuciosament per crear moments màgics i inoblidables.

Aquestes activitats ha estat organitzades per l’Ajuntament de Les Piles en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i amb el suport de la Diputació de Tarragona.

 

Leave a Reply