L’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza una passejada nocturna per a fer una observació astronòmica. L’activitat tindrà lloc el divendres, 12 de novembre a les 18.30 h i anirà a càrrec d’Alexandre Bonanit Skip to main content

Passejada astronòmica als voltants de Sarral

By 4 novembre 2021No Comments

L’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza una passejada nocturna per a fer una observació astronòmica. Durant la ruta es parlarà de la fauna salvatge nocturna i es reconeixeran els diferents tipus d’estrelles, planetes i constel·lacions, així com la mitologia, les rondalles i les llegendes que aquestes porten associades.

L’activitat, que està recomanada per a majors de 6 anys, tindrà lloc el divendres, 12 de novembre a les 18.30 h i anirà a càrrec d’Alexandre Bonanit, membre de l’Associació Bocafoscant. En acabar, l’Ajuntament oferirà un sopar d’entrepà a totes les persones assistents.

Per poder-hi participar cal fer una inscripció a través de l’enllaç següent: https://ja.cat/passejadanocturnasarral.L’aforament és limitat i s’informarà del punt de trobada al fer la inscripció.

 

 

Leave a Reply