El divendres, 12 de novembre Solivella acollirà el taller els orígens de la xocolata en el marc de la Setmana de la Ciència que impulsa la Universitat Rovira i Virgili a través de la Unitat de Comunicació de la Ciència, ComCiència.
El taller, que anirà a càrrec de la doctora en arqueologia Laura Bricio, tindrà lloc e les 18.00 h a la Societat i està recomanant per a majors de 8 anys. Per poder-hi participar cal inscriure’s presencialment als baixos de l’Ajuntament de Solivella els dies 9 i 10 de novembre de 18 h a 19h o a través de l’enllaç: https://ja.cat/tallerxocolatasolivella
Aquest taller es pot dur a terme gràcies al conveni de col·laboració entre la Universitat Rovira i Virgili i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà que ha contribuït en el desenvolupament del territori amb la instal·lació d’un campus extens de la URV a la Conca de Barberà estricte.
En aquest taller s’apendrà com es cuinava, com es conservava i com es menjava i bevia a partir dels objectes ceràmics i les diferents analítiques que fan els arqueòlegs. També es podrà conèixer les receptes han arribat fins avui i els recipients antics que encara fem servir ara.