Skip to main content
Notícies

Una quinzena de joves participen en el taller de Blancafort enmarcat dins la Setmana de la Ciència

By 21 novembre 2022No Comments

El divendres 11 de novembre va tenir lloc l’activitat sota el títol “Quin aliment ens ajudarà a mantenir una bona salut intestinal?”

El passat divendres 11 de novembre, Blancafort va acollir el taller “Quin aliment ens ajudarà a mantenir una bona salut intestinal?” englobada dins la Setmana de la Ciència de la URV.
L’activitat va ser realitzada per Adrià Vilalta, investigador al Departament de Bioquímica de la URV, i va captar l’atenció del públic des del primer moment, fent-lo protagonista i interactuant constantment amb ell.
Una quinzena de joves van participar en el taller, on van descobrir d’una manera significativa i vivencial la funció intestinal i les curiositats que l’envolten, i es van analitzar els aliments segons si són saludables o no a través de la simulació d’una pràctica de laboratori.
La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa de l’11 al 20 de novembre. Un gran nombre d’entitats i institucions d’arreu organitzen activitats amb l’objectiu de fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement. Té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.
En l’organització del taller de la setmana de la ciència de la Universitat Rovira i Virgili col•laboren el Campus Extens de la Conca de Barberà, l’ajuntament de Blancafort, l’oficina jove de la Conca de Barberà i la diputació de Tarragona.

                         

Leave a Reply