Skip to main content
Notícies

Sarral participa en la Setmana de la Ciència de la URV

By 21 novembre 2022No Comments

El divendres 25 de novembre tindrà lloc el taller “Benvinguts al plasticocè, l’edat del plàstic, a la Plasticesfera”

 

El municipi de Sarral serà seu d’un dels tallers que organitza la Universitat Rovira i Virgili amb motiu de la setmana de la ciència.

En aquest taller es detectaran i identificaran microplàstics als laboratoris i repassaran fins on arriba la contaminació plàstica al nostre planeta i als éssers vius que l’habiten.

Tindrà lloc el divendres 25 de novembre a les 17:30 h al casal de la gent gran, anirà a càrrec de Joaquim Rovira, investigador al Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques de la URV, i va dirigida a un públic a partir de 8 anys.

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç: https://forms.gle/3mrrRX96fv2qoZ649

La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa de l’11 al 20 de novembre. Un gran nombre d’entitats i institucions d’arreu organitzen activitats amb l’objectiu de fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement. Té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

En l’organització del taller de la setmana de la ciència de la Universitat Rovira i Virgili col·laboren el Campus Extens de la Conca de Barberà, l’ajuntament de Sarral, l’oficina jove de la Conca de Barberà i la diputació de Tarragona.

Leave a Reply