Skip to main content
Notícies

Tot a punt per a l’Estiu Jove a Rocafort de Queralt

By 1 juliol 2024No Comments

Tota la informació de les activitats (hora i lloc) s’anunciaran a través de l’eAgora de l’Ajuntament

Un estiu més l’Associació de joves i la regidoria de Joventut de Rocafort de Queralt, amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca enllesteixen un programa ple d’activitats que es desenvoluparà durant tot l’estiu.

El programa arrenca el divendres 12 de juliol amb un tast de vins a la piscina, pel divendres 19 de juliol tindrà lloc el sopar de truites i pel divendres 26 de juliol, s’ha programat el ja tradicional concurs culinari de conill a la llauna que enguany arriba a la 2a edició.

Durant l’agost continuaran les activitats juvenils i algunes per a tots els públics. L’1 d’agost tindrà lloc un cinema a la fresca que també projectarà una selecció de curtmetratges de ficció i documental del VOC; pel dilluns 5 d’agost a la tarda el parc de trànsit i taller de reparació de bicicletes del Servei Català de Trànsit servirà per donar eines de prevenció i seguretat a tothom que condueixi pels seus carrers.

El divendres 9 d’agost el jovent de Rocafort podrà participar en l’activitat Làser Tag al bosc de Les forques, i els dies 15 i 16 d’agost, s’organitzaran un triangular de futbol sala i un torneig de futbolí, respectivament.

Tota la informació de les activitats (hora i lloc) s’anunciaran a través de l’eAgora de l’Ajuntament de Rocafort de Queralt.

Leave a Reply