Skip to main content
Notícies

Nova sessió formativa en línia per a persones dirigents d’associacions “Les obligacions econòmiques i fiscals de les entitats”

By 10 febrer 2023No Comments

El servei de suport a les associacions del Consell Comarcal i davant la inquietud de les persones dirigents de les entitats de la comarca de tenir més informació sobre les obligacions econòmiques i fiscals de les entitats ha organitzat una sessió informativa sobre tot el relacionat amb les principals obligacions econòmiques de les entitat, els impostos de l’entitat i la gestió de l’IVA (facturació, exempcions i gestió de l’impost).

La xerrada informativa sobre “Les obligacions econòmiques i fiscals de les entitats” anirà a càrrec de la Dolors Martínez responsable del Servei Econòmic de Fundesplai i   tindrà lloc en línia, el proper dimecres 22 de febrer, a 2/4 de 6 de la tarda.

Per tal d’inscriure’s a la xerrada, gratuïta, cal emplenar el formulari en el següent enllaç: https://ja.cat/xerradaentitats2023

 

Des de l’any 2012 l’Oficina Jove orienta i assessora al moviment associatiu de la comarca per a la tramitació de documentació administrativa constitucional i per al funcionament en el marc legal actual. Al mateix temps ofereix anualment una formació d’interès per a les associacions. L’any passat el servei va realitzar un total de 272 assessoraments i tràmits a les associacions de la comarca.

Leave a Reply