Skip to main content
Notícies

L’exposició Sex o no Sex acosta a l’alumnat dels centres de secundària de la comarca les infeccions de transmissió sexual

By 8 febrer 2023febrer 10th, 2023No Comments

Els mesos de desembre i gener d’aquest any ha tingut lloc als centres de secundària de Montblanc i l’Espluga de Francolí l’exposició que l’Oficina Jove de la Conca de Barberà va proposar en motiu del dia mundial contra la sida, 1 de desembre i que va facilitar PDS Promoció i Desenvolupament Social la qual treballa en els sectors de la promoció de la salut principalment amb el jovent.

L’exposició “Sex o No Sex” visualitza les malalties de transmissió sexual i posa en valor la importància de les relacions afectivosexuals segures. L’alumnat dels últims cursos de l’ESO ha pogut visionar l’exposició i abordar la problemàtica de les relacions afectivosexuals sense protecció i les conseqüències que s’esdevenen.

Gràcies a la predisposició de les llevadores de l’ASSIR i de les infermeres del programa Salut i Escola s’han realitzat 5 xerrades sobre salut sexual i prevenció de les ITS i hi han participat un total de 145 alumnes.

Leave a Reply