Skip to main content
Notícies

Notícia per a les vostres famílies! Obertes les inscripcions a l’Escola de Famílies

By 10 febrer 2021No Comments

L’Escola consta de 6 sessions en línia i reforça la parentalitat positiva donant eines per a l’educació dels fills i les filles

 

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà posa a disposició de les famílies de la comarca amb fills i filles de 12 a 16 anys una “Escola de famílies” per tal d’oferir recursos per a reforçar la parentalitat positiva.

L’activitat forma part del programa Créixer en família del Departament de Treball, Afers socials i família de la Generalitat de Catalunya i s’ofereixen les eines necessàries per tal d’orientar, reforçar i donar eines a les famílies en l’educació dels seus fills i filles.

 

Les 6 sessions de treball telemàtic tindran lloc principalment durant el mes de març.  Cada sessió te una durada dues hores. De la mà d’una professional les famílies interessades rebran eines i recursos per a l’educació dels seus fills i filles amb edats compreses d’entre 12 a 16 anys.

 

Aquests seran els continguts i els dies de cada una de les sessions:

 

Dimarts 2 de març:  I si primer, mirem d’entendre’ls!

Dimarts 9 de març: Ser-hi sense que es noti!

Dimarts 16 de març: Tenir conflictes no és tenir problemes

Dimarts 23 de març: Tots els actes tenen conseqüències!

Dijous 25 de març:  Es passa hores davant el mirall!

Dijous 8 d’abril:  Emocions davant la pandèmia

 

Per tal d’assistir a l’Escola de Famílies cal realitzar una inscripció prèvia des del següent enllaç: https://forms.gle/SN7J6JoXpKCqbz6d7

Leave a Reply