Skip to main content
Notícies

Nova sessió formativa en línia per a persones dirigents d’entitats “Com mantenir viva l’entitat quan no podem sortir al carrer?”

By 5 febrer 2021No Comments

Es donaran eines per crear continguts audiovisuals i també com publicar-los a les xarxes socials

Amb el títol “Com mantenir viva l’entitat quan no podem sortir al carrer?” l’Oficina Jove de la Conca ha preparat una formació per tal de reflexionar sobre aquells continguts que les entitats poden generar a partir de la seva trajectòria i expertesa malgrat no es faci activitat presencial. També amb l’objectiu que puguin conèixer les aplicacions que els ajudin a generar continguts audiovisuals per ser publicats als mitjans.

Es tracta d’una formació en línia, gratuïta adaptada a la situació actual, aquesta tindrà lloc el divendres 26 de febrer, de les 6 a les 8 del vespre, i està adreçada a les persones dirigents d’entitats.

El Centre d’Estudis i Suport Associatiu serà l’encarregat d’impartir aquestes dues hores de formació a les persones assistents.

Per a més informació i per a la realització de la inscripció a la formació cal posar-se en contacte amb l’Oficina Jove de la Conca  o bé omplint el següent formulari d’inscripció en el següent enllaç:  https://forms.gle/9Tr9PsZtPhqJMART7

Leave a Reply