Skip to main content
Notícies

L’Oficina jove organitza un nou cicle de càpsules informatives sobre Els estudis a triar

By 13 març 2023març 15th, 2023No Comments

Davant la necessitat de les famílies i dels seus fills i de les seves filles en poder tenir informació sobre els estudis a triar en el final de l’etapa de la secundària, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha plantejat novament realitzar un cicle de xerrades amb l’objectiu d’orientar i d’informar sobre els itineraris formatius que l’alumnat d’ESO es pot trobar en l’educació i també sobre els ensenyaments superiors com la formació professional, les universitats i les beques.

 

En el format en línia s’impartiran dues xerrades, el dimarts 28 de març, la xerrada serà sobre “La formació professional a Catalunya i els cicles formatius de la comarca” de la mà de la tècnica del departament d’ensenyament. A la xerrada també hi participaran els dos centres de secundària de la comarca que en la seva oferta educativa tenen cicles formatius, l’IES Martí l’Humà de Montblanc i l’IES Joan Amigó de l’Espluga de Francolí.

 

I el dimecres 29 de març, la xerrada serà sobre les Les Universitats i les beques de l’AGAUR, i anirà a càrrec del tècnic de l’AGAUR, de l’orientador de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, i de delegada de la UOC a Tarragona.

 

 

Les xerrades tindran lloc a les 6 de la tarda i s’ofereixen als i a les estudiants i a les seves famílies.

Per inscriure’s a les xerrades cal fer-ho en el següent enllaç: https://ja.cat/estudisatriar23

Leave a Reply