El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil es realitzarà de forma intensiva per Setmana Santa i alguns caps de setmana previs i posteriors. Aquesta formació, que impartirà l’Escola EFA, va adreçada a persones joves entre 18 i 35 anys interessades en treballar com a monitores de lleure en l’àmbit escolar, de lleure i d’oci en general. Skip to main content
Notícies

Es realitza un curs de monitors/es de lleure per Setmana Santa a Montblanc

By 1 març 2023No Comments

L’Ajuntament de Montblanc amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà impulsa un curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil que es realitzarà de forma intensiva per Setmana Santa i alguns caps de setmana previs i posteriors. Aquesta formació, que impartirà l’Escola EFA, va adreçada a persones joves entre 18 i 35 anys interessades en treballar com a monitores de lleure en l’àmbit escolar, de lleure i d’oci en general.

El curs de monitors/es prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

El curs té una durada de 310 hores, 150 h són lectives i 160 h són de pràctiques. Es tracta d’un curs de caràcter oficial, reglat per la Direcció General de Joventut segons l’ordre BSF/192/2015 de 18 de juny.

Les places són limitades. Per a conèixer les dates, el preu, com fer les inscripcions i altres informacions us podeu posar en contacte directament amb l’Escola EFA a través del correu electrònic info@escolaefa.cat o contactar amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà al Whatsapp 606303917 o al correu electrònic de Joventut Montblanc joventut@montblanc.cat.

 

Leave a Reply