Skip to main content
Notícies

La Pastanaga colomina, un èxit de participació

By 29 agost 2022No Comments

Seixanta joves participen al joc la Pastanaga colomina que ha tingut lloc a Santa Coloma de Queralt del 9 al 23 d’agost. La segona edició d’aquest esdeveniment, que es va veure interromput per la pandèmia, ha sigut tot un èxit.

Al llarg de dues setmanes les persones participants han hagut de conviure amb un doble paper: el de víctima i el d’assassina. La peculiaritat d’aquest joc és que s’utilitza una pastanaga per eliminar els i les contrincants i que, diàriament, s’han creat immunitats ben estrambòtiques com anar pel carrer amb una maleta de rodes, portar un inflable o un davantal posat.

El premi al millor assassí és per a Cesc Albareda, ell és el supervivent que ha eliminat a més contrincants amb un total de 5 assassinats.

El segon premi al millor assassí és per a Roger Mulet, que ha eliminat a 3 contrincants.

El premi a la millor esquela és per a Arnau Mulet, amb l’esquela següent:

 

“Un soci tot tranquil per Argençola, sortia de treballar feliç i amb ganes de rostir de festa. Fotia nit de lluna plena, ho il·luminava tot menys el cor del la assassina que aprofitant que el soci estava distret i mig rostit es va llençar amb pastanaga en mà per eliminar-lo. El soci va acabant acceptant el seu destí, la mort.”

 

La Pastanaga colomina és una iniciativa de l’Associació Juvenil Queractiu, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Leave a Reply