Skip to main content
Notícies

500 persones participen en la setmana jove de Barberà de la Conca

By 29 agost 2022No Comments
El passat 17 d’agost el municipi va posar punt final a la primera setmana jove celebrada en un context de poques restriccions per la Covid-19.

 

Les activitats van començar el diumenge 14 amb el vermut de successió a la Promasó i la de nit monòlegs.

L’endemà va tenir lloc el torneig de tennis taula i del Kahoot, activitats les quals es van realitzar a l’interior per evitar les altes temperatures diürnes, al vespre es va dur a terme la caminada i sopar de carmanyola, on els assistents portaven el seu propi sopar i van poder veure marxar el sol darrere les muntanyes.

L’activitat central del dimarts 16 va ser el Paintball, el qual va començar amb retard per causes alienes a l’organització i va acabar ben entrat el vespre, el mateix dia va tenir lloc l’esperada guerra d’aigua, ideal per rebaixar la temperatura corporal. La jornada va acabar amb una sessió de cinema a la sala del vídeo.

L’últim dia d’activitats va ser el dimecres, amb el taller infantil dirigit als més menuts del poble, per tancar la setmana es va dur a terme la Gimcana a la Promasó.

La població ha gaudit de quatre dies plens d’activitats gastronòmiques, lúdiques, esportives i culturals dirigides als joves del municipi. La nova junta de l’associació juvenil EP! valora positivament el desenvolupament de la setmana jove i declaren esperar amb moltes ganes les pròximes.

La Setmana Jove està organitzada per l’Associació Juvenil EP! amb la col·laboració de la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.

Leave a Reply