Skip to main content
Notícies

Èxit del 3×3 de bàsquet i del torneig de globus de la setmana jove de Sarral

By 30 agost 2022No Comments
El Saüqueja 2022 compleix amb escreix les expectatives creades, la població respon amb  bona assistència a les principals activitats organitzades.

 

La Tercera setmana d’agost, Sarral es va omplir d’activitats per a joves, més d’una cinquantena de persones van participar en el sopar de carmanyola i més d’una seixantena al torneig de globus, activitat que ha entrat amb força a la setmana jove tal com demostra l’èxit de participants i d’espectadors que va tenir, molt d’ells curiosos d’observar una competició que no havien vist mai i que segur que repetiran. El  torneig 3×3 de bàsquet també va reunir una seixantena de participants, abans de disputar la final es va realitzar un minut de silenci en memòria de Sergi Warleta.

El partit commemoratiu del futbol femení va aplegar a la majoria de jugadores que en algun moment havien format part de la història del  Futbol Sala Sarralenc en un acte emotiu per a tècnics i jugadores. La setmana jove acabava amb el concurs d’apilar caixes.

Des de l’associació jove Saüc valoren reubicar la setmana jove en dates amb més presència de població al municipi, ja que el canvi de dates d’aquest any va influir en l’assistència de participants.

La Setmana de la Joventut està organitzada per l’Associació de joves Saüc i la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Sarral amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut. Col·laboren Gegants i grallers de Sarral, Vins i caves Portell i Europastry.

Leave a Reply