El Fòrum es farà en dues sessions: La primera tindrà lloc el divendres, 5 de novembre a les 19.00 h i està adreçada a les persones joves que tenen entre 14 i 18 anys. Skip to main content
Notícies

Fòrum Jove a l’Espluga de Francolí per recollir idees i propostes

By 25 octubre 2021No Comments

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb l’Oficina Jove Conca de Barberà ha impulsat un Fòrum Jove, un procés participatiu adreçat a les persones joves per tal de recollir idees, propostes i queixes constructives sobre les polítiques de Joventut municipals i les actuacions que es fan al llarg de l’any.

El Fòrum es farà en dues sessions: La primera tindrà lloc el divendres, 5 de novembre a les 19.00 h i està adreçada a les persones joves que tenen entre 14 i 18 anys. El segon tindrà lloc el dissabte, 6 de novembre a les 12.00 h i està adreçat a les persones joves que tenen entre 19 i 30 anys. Així mateix, es permetrà que els participants assisteixin al fòrum jove que no els hi correspon per edat si creuen que s’hi han de sentir més còmodes, bé per les seves circumstàncies personals o per sentir-se més vinculat amb el jovent de l’altre grup. Ambdós fòrums es duran a terme a la Sala Llucià Navarro i no és necessària una inscripció per a participar-hi.

 

Leave a Reply