L’activitat, que anirà a càrrec de d’historiador Sergi Tella, tindrà lloc el divendres 5 de novembre. Hi haurà dos torns, un a les 18.30 h i l'altre a les 19.30 h. Skip to main content
Notícies

El cementiri de Vimbodí i Poblet, un espai per descobrir

By 25 octubre 2021No Comments

L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza una visita guiada nocturna al cementiri municipal de Vimbodí per donar a conèixer una part oculta i desconeguda del nostre patrimoni .

L’activitat, que anirà a càrrec de d’historiador Sergi Tella, tindrà lloc el divendres 5 de novembre. Hi haurà dos torns, un a les 18.30 h i l’altre a les 19.30 h. Les places són limitades i caldrà inscriure’s a través de l’enllaç: https://ja.cat/visitacementirivimbodi

Els assistents hauran de dur, preferentment, un fanalet elèctric o amb piles, o bé una llanterna. No es podran dur frontals. L’activitat està adreçada a persones majors de 14 anys.

La visita guiada permetrà conèixer de més a prop una part desconeguda de la nostra història, cultura i tradició, així com els secrets i curiositats dels diferents cementiris que hi ha hagut municipi o la riquesa d’aquest espai i el seu conjunt funerari.

 

Leave a Reply