L’Ajuntament de Solivella organitza “El món de les campanes a Solivella”, un programa d’actes per donar a conèixer la tradició campanera del municipi que tindrà lloc del 31 d’octubre al 27 de novembre. Skip to main content
Notícies

EL MÓN DE LES CAMPANES A SOLIVELLA

By 25 octubre 2021No Comments

L’Ajuntament de Solivella organitza “El món de les campanes a Solivella”, un programa d’actes per donar a conèixer la tradició campanera del municipi que tindrà lloc del 31 d’octubre al 27 de novembre.

La idea va sorgir quan el Consell Comarcal de la Conca de Barberà va oferir a l’Ajuntament  l’exposició itinerant “Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà” i, en col·laboració amb el Museu Comarcal i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, es va dissenyar un programa que permetés arribar a tots els sectors de la població.

El primer acte serà la inauguració de l’exposició el diumenge, 31 d’octubre a les 11.30 h a la sala de l’antic cafè del Sindicat. El dissabte, 6 de novembre a les 10 del matí es realitzaran visites guiades al campanar de Solivella i a l’exposició a càrrec de Jesús Martínez i Enric Capdevila. Hi haurà tres torns: a les 10, a les 11 i a les 12. Al llarg del mes de novembre també visitaran l’exposició els alumnes de l’escola Sagrat Cor de Solivella.

El divendres, 26 de novembre a la sala de l’antic cafè del Sindicat tindrà lloc la Presentació del llibre “El món de les campanes a la demarcació de Tarragona” a càrrec de l’autor, Jesús Martínez. Aquest acte comptarà amb la participació de Joan Josep Garcia, diputat delegat del SAC de la Diputació de Tarragona i d’Albert Morelló, coordinador del Còdol Educació.

El dissabte, 27 de novembre al matí es duran a terme un concurs infantil de dibuix i un concurs juvenil de toc de campanes. A les 5 de la tarda hi haurà un taller anomenat “fotografia el campanar” i a 2/4 de 7 de la tarda hi haurà l’acta de cloenda i l’entrega de premis a la plaça Major.

La majoria d’activitats tenen places limitades i requereixen d’inscripció prèvia. Les inscripcions es podran fer presencialment als baixos de l’Ajuntament de Solivella els dies 26, 27 i 28 d’octubre de 18 a 20 h o bé en línia a través de l’enllaç: https://ja.cat/campanesasolivella

 

 

Leave a Reply