L’activitat tindrà lloc el 29 d'octubre i anirà a càrrec de d’historiador de l’art Damià Amorós. Hi haurà dos torns, un a les 18.30 h i l'altre a les 19.30 h. Skip to main content
Notícies

Experiència singular al cementiri de Sarral

By 25 octubre 2021No Comments

La visita guiada anirà a càrrec de d’historiador de l’art Damià Amorós i tindrà lloc el divendres 29 d’octubre en dos torns.

 

L’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza una visita guiada nocturna al cementiri municipal de Sarral. La idea d’obrir les portes del cementiri va sorgir de la necessitat de dinamitzar el cap de setmana de Tots Sants amb alguna activitat autèntica i enriquidora.

L’activitat, que anirà a càrrec de d’historiador de l’art Damià Amorós, tindrà lloc el divendres 29 d’octubre. Hi haurà dos torns, un a les 18.30 h i l’altre a les 19.30 h. Les places són limitades i caldrà inscriure’s a través de l’enllaç: https://ja.cat/visitacementirisarral21

Els assistents hauran de dur, preferentment, un fanalet elèctric o amb piles, o bé una llanterna. No es podran dur frontals. L’activitat està adreçada a persones majors de 14 anys.

La visita guiada permetrà descobrir la riquesa artística d’aquest espai i el conjunt funerari d’emigrants sarralencs que van anar a fer les amèriques més important de la Conca de Barberà. També es podrà conèixer de més a prop una part desconeguda de la nostra història, cultura i tradició, així com els secrets i curiositats dels diferents cementiris que hi ha hagut municipi.

 

Leave a Reply