L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet et proposa un taller de cuina japonesa adreçat a persones majors de 16 anys, que tindrà lloc el dissabte 13 de maig a les 18.00 h al Centre Cívic de Vimbodí i Poblet. Skip to main content
Notícies

Vols elaborar sushi a casa? Aprèn-ne en aquest taller

By 2 maig 2023No Comments

Ets una persona amant de la cuina japonesa i t’agradaria poder elaborar sushi tu mateixa? L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet et proposa un taller de cuina japonesa adreçat a persones majors de 16 anys, que tindrà lloc el dissabte 13 de maig a les 18.00 h al Centre Cívic de Vimbodí i Poblet.

El taller que és gratuït anirà a càrrec d’Anna Pages i les places són limitades. Per aquest motiu caldrà inscriure’s a l’enllaç següent: https://ja.cat/tallersushivimbodi

Al llarg de dues hores els participants coneixeran l’origen del sushi, els diferents tipus, les tècniques d’elaboració i el material que cal utilitzar. Finalment s’elaboraran els següents sushis: makizushi, futomaki, uramaki, nigirizushi, temaki i hosomaki.

El taller de cuina japonesa ha estat organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

 

Leave a Reply