Si t’agrada la xocolata i vols aprendre a elaborar dolços amb aquest aliment, no et perdis el taller de cuina “La xocolata” que tindrà lloc el dissabte, 6 de maig a les 10.30 h al Centre Cívic de Vimbodí i Poblet. Skip to main content
Notícies

Taller de xocolata per a públic familiar

By 27 abril 2023No Comments

Si t’agrada la xocolata i vols aprendre a elaborar dolços amb aquest aliment, no et perdis el taller de cuina “La xocolata” que tindrà lloc el dissabte, 6 de maig a les 10.30 h al Centre Cívic de Vimbodí i Poblet.

El taller, que anirà a càrrec d’Anna Pages, està adreçat a públic familiar; hi poden assistir infants a partir de 6 anys acompanyats o no dels seus familiars.  Al llarg d’una hora i mitja els participants coneixeran una mica millor aquest aliment provinent del cacau que aporta molts minerals i antioxidants; faran una degustació de xocolates, aprendran a manipular-la i elaboraran piruletes, roques i bombons de xocolata.

Aquesta activitat és gratuïta i les places són limitades; és per això que caldrà fer inscripcions a través de l’enllaç: https://ja.cat/xocolatavimbodi

El taller de xocolata ha estat organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

 

Leave a Reply