Skip to main content
Notícies

Vilaverd organitza un recorregut naturalista nocturn i observació de l’astronomia

By 3 agost 2023No Comments

La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Vilaverd ha organitzat una activitat  que combina la introducció a l’astronomia i un recorregut naturalista nocturn. Es realitzarà una passejada on es parlarà de les diferents espècies de rapinyaires nocturns presents en el territori així com dels ratpenats i altres espècies de fauna salvatge que es poden trobar durant la nit. Un cop allunyats de la contaminació lumínica, amb l’ajut d’un punter làser aprendrem a reconèixer els tipus d’estrelles i les constel·lacions presents en el cel i la mitologia, contes i llegendes que aquestes porten associades. Durant l’activitat anirem parlant sobre els diferents objectes presents a l’Univers i resoldrem dubtes i preguntes que puguin anar sorgint.

A les 20 h de la Plaça de la bàscula es farà la sortida dels cotxes fins a Rojalons. Un cop allà les persones iniciaran el recorregut  per arribar al Pla de les Garrigues. Després de sopar, l’Alexandre Bonanit, de l’Associació Bocafoscant  farà un explicació introductòria de l’astronomia i l’entorn natural.

Per participar a l’activitat cal inscriure’s a través del següent enllaç, omplint el formulari https://ja.cat/passejadanocturnavil23  Places limitades.

L’activitat és organitzada per l’Ajuntament de Vilaverd amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

 

Leave a Reply