Skip to main content
Notícies

Vilanova de Prades celebra La Marató de la mà de l’ Associació La Miranda

By 9 desembre 2022No Comments

El passat dissabte, dia 3 de desembre, Vilanova de Prades va viure una jornada completa amb les activitats solidàries que l’entitat cultural La Miranda, Associació, Cultura i Poble va organitzar per col·laborar amb La Marató de TV3.
Durant el matí de dissabte, es va realitzar un mur solidari amb totes les persones que hi van voler participar, sobretot persones joves, preparat per Ateliers Creatius. El mur, inspirat en les il·lustracions de Keith Haring, presenta siluetes de persones que estan acompanyades de diferents dissenys elaborats pels participants, i que estaven inspirats en motius de l’agricultura local.
La mateixa nit, a les 21 hores, tenia lloc per segon any consecutiu el Contacontes per La Marató, que compta amb l’organització conjunta del veí del poble, Rafa Núñez. Veïns i veïnes del poble van ser els encarregats de preparar els contes que després van explicar a tot el públic assistent. Durant la pausa, es va oferir un piscolabis de dolços i salats preparats pels mateixos assistents.
Els donatius que es van fer durant el transcurs de les dues activitats, i que es destinaran íntegrament a La Marató, ascendeixen als 300 euros. A més, l’associació continuarà recaptant donatius durant les pròximes setmanes.

En l’organització dels actes hi col•laboren l’ajuntament de Vilanova de Prades, l’entitat cultural La Miranda, Associació, Cultura i Poble, l’Oficina Jove de la Conca i la Direcció General de Joventut.

 

     

Leave a Reply