Skip to main content
Notícies

Pontils ofereix activitats per a tots els públics per Nadal

By 16 desembre 2022No Comments

Per a les persones joves s’aposta per una activitat orientació al bosc de Sant Magí de la Brufaganya

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre l’Ajuntament de Pontils, amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca i la Diputació de Tarragona, ha programat un  conjunt d’activitats de caire Nadalenc, algunes d’elles destinades al públic familiar i d’altres per a tothom que hi vulgui participar.

Aquest any les activitats es desenvoluparan als pobles de Pontils i Sant Magí de la Brufaganya.

El dissabte 17 de desembre, a les 5 de la tarda, al Local Social de Pontils, i dinamitzat per la companyia Marieta Voltereta, tindrà lloc un pinta cares Nadalenc i un Taller “Pintant figures de fang”. Abans de l’espectacle, per gentilesa de l’Ajuntament de Pontils, s’oferirà un berenar per al públic assistent. A 2/4 de 7 de la tarda tindrà lloc l’espectacle “El Gran Gabini” i clourà l’acte amb el Cagatió.

Diumenge 19 de desembre, a les 11 del matí, a Sant Magí de la Brufaganya,  tindrà lloc una activitat d’orientació amb GPS  “Els troncs màgics del bosc” a càrrec de Drac Actiu.

Per participar a les activitats caldrà inscriure’s a través del següent enllaç, omplint el formulari que es pot trobar a: https://ja.cat/activitatsnadalpontils2022

Leave a Reply