L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Conca de Barberà manté obertes les inscripcions per ocupar les darreres places del taller d'edició de vídeos per a xarxes socials dels pròxims 24, 25 i 26 de juliol. Skip to main content
Notícies

Últimes inscripcions per al taller de vídeos amb intervencions de Neus Rossell i Belén Pueyo d’OT

By 20 juliol 2023No Comments

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Conca de Barberà manté obertes les inscripcions per ocupar les darreres places del taller d’edició de vídeos per a xarxes socials dels pròxims 24, 25 i 26 de juliol. L’impartirà l’Espluga Audiovisual i comptarà amb intervencions de Neus Rossell, presentadora del Búnquer de Catalunya Ràdio i creadora de continguts, i de Belén Pueyo, digital manager d’Operación Triunfo.

El curset és gratuït i l’impulsa la Direcció General de Joventut. En concret, les tres sessions se celebraran a les instal·lacions de Concactiva, a Montblanc. Al llarg del taller, els formadors de l’Espluga Audiovisual oferiran consells per treure el màxim rendiment del telèfon mòbil, programes d’edició com CapCut o les eines d’Instagram i TikTok. A més a més, l’activitat també abordarà qüestions com la identitat digital a les xarxes socials i com estructurar els missatges dels continguts.

Calendari de sessions:
Dilluns 24 de juliol de 18.30 h a 20.30 h
Dimarts 25 de juliol de 18.30 h a 20.30 h
Dimecres 26 de juliol de 19.00 h a 20.30 h

Leave a Reply