Els Diumenges en família estan previstos els diumenge 26 de març, 2 i 16 d’abril a les 6 de la tarda al Centre Cultural Sant Jordi. El preu de l’entrada serà de 3€/espectacle i 5€/abonament. Skip to main content
Notícies

Tornen els diumenges en família a Montblanc

By 27 març 2023No Comments

Després de l’èxit de l’any passat, l’Ajuntament de Montblanc torna a programar el Cicle cultura de cinema i animació infantil de Montblanc que tindrà lloc al llarg del mes de març i abril. Aquest cicle es va impulsar per complementar les sessions de cinema que ja oferia el cicle CINC i el XIC de l’Òmnium.

Un cop finalitzat el cicle de cinema comencen els Diumenges en família amb espectacles per a públic familiar. Els espectacles estan previstos els diumenge 26 de març, 2 i 16 d’abril a les 6 de la tarda al Centre Cultural Sant Jordi. El preu de l’entrada serà de 3€/espectacle i 5€/abonament. Les entrades es podran adquirir a través de codetickets de l’Ajuntament de Montblanc: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntament-de-montblanc

  • 26 de març – THE GREAT CIRCUSMAN. De la companyia Ruskus Patruskus. Edat recomanada: a partir de 8 anys. Aquest espectacle és 100% en anglès.
  • 2 d’abril – ALMA. De la companyia LaBú Teatre. Per a públic familiar. Alma és un viatge poètic i sensorial a través de les quatre estacions de l’any, cada una amb una ànima pròpia que prendrà forma a través dels objectes i materials que s’anirà trobant la protagonista..
  • 16 d’abril BLAURÓ. De la companyia Boira Teatre. Per a públic familiar. Hi ha un poble al nord de Catalunya on passa un tren una vegada a l’any, coincidint amb lluna plena… Pròxima parada: Blauró, el poble que només coneixia dos colors. Una història que parla sobre la identitat de ser qui vulguis ser a través dels colors.

Aquest cicle ha estat organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Montblanc amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, el CINC, Òmnium Cultura i els TDP Montblanc. Cal destacar que l’espectacle THE GREAT CIRCUSMAN està patrocinat per l’acadèmia Liz’s House de Montblanc.

 

Leave a Reply