Skip to main content
Notícies

Tens a l’hora el rellotge biològic?

By 19 gener 2024No Comments

TENS A L’HORA EL RELLOTGE BIOLÒGIC?

 

Les Piles acollirà la xerrada Què en saps dels rellotges biològics? el proper diumenge 28 de gener  a les 18h al local social. L’activitat, que forma part de les accions divulgatives de la setmana de la ciència 2023, es va suspendre i s’ha repogramat de nou aquest gener.

Les persones tenim uns rellotges biològics que permeten adaptar els processos interns del nostre cos al moment del dia i l’estació de l’any en la qual ens trobem. Una alteració d’aquests rellotges biològics es relaciona amb un augment del risc de patir certes malalties. En aquesta xerrada descobrirem quins factors regulen aquests rellotges i quins hàbits alimentaris poden ajudar-nos a “posar en hora” aquesta maquinària biològica.

La xerrada anirà a càrrec de Gerard Aragonès Bargalló, investigador del Departament de Bioquímica i Biotecnologia. Es durà a terme al local social de Les Piles a les 18h i caldrà inscripció prèvia ja que les places són limitades. L’activitat és per a públic familiar. Les inscripcions s’han de fer a l’enllaç: https://ja.cat/LesPilesSetmanadelaCiencia23

Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament de Les Piles en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, el programa ComCiència URV dins el Campus Extens de la URV de la Universitat Rovira i Virgili.

Leave a Reply