L’Espluga de Francolí acull un taller sobre insectes en el marc de la Setmana de la Ciència que tindrà lloc el dijous 17 de novembre de 2022 a les 18.00 h, anirà a càrrec d’Helena Segú, investigadora del grup de recerca Bioactivitat Molecular dels Aliments de la URV. Skip to main content
Notícies

Taller sobre insectes a la Setmana de la Ciència de l’Espluga de Francolí

By 31 octubre 2022No Comments

L’Espluga de Francolí acull un taller sobre insectes en el marc de la Setmana de la Ciència que impulsa la Universitat Rovira i Virgili a través de la Unitat de Comunicació de la Ciència, ComCiència.

Es tracta d’un taller amb jocs i activitats per prendre consciència de la necessitat d’introduir noves fonts de proteïna a la nostra dieta, que siguin més sostenibles i que ens ajudin a mantenir una bona salut.

El taller, que tindrà lloc el dijous 17 de novembre de 2022 a les 18.00 h, anirà a càrrec d’Helena Segú, investigadora del grup de recerca Bioactivitat Molecular dels Aliments de la URV. Es durà a terme al Museu de la Vida Rural i caldrà inscripció prèvia ja que les places són limitades. L’activitat és per a públic familiar a partir de 7 anys. Les inscripcions s’han de fer a l’enllaç: https://tuit.cat/4DY0a

Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, el Museu de la Vida Rural i la Universitat Rovira i Virgili.

 

Leave a Reply