Skip to main content
Notícies

Sopar a Cegues a Sarral

By 28 octubre 2022No Comments

Es tracta d’una nova experiència gastronòmica i sensorial que tindrà lloc el dissabte 12 de novembre a les 20:30

Alguna vegada t’has preguntat com seria un sopar a cegues? Popularment, sempre s’ha dit que mengem amb un 80% a través de la vista, en aquesta activitat tindràs la possibilitat de viure una experiència única.

El dissabte 12 de novembre a les 20:30, Sarral oferirà una activitat gastronòmica on els comensals gaudiran de sopar degustant un menú secret en la foscor absoluta, fet que els permetrà maximitzar la percepció del gust i al mateix temps desafiar la resta de sentits.

La privació del sentit de la vista també serà una oportunitat per apropar-se a les vivències d’una persona cega. La Meritxell Lorca, atleta d’elit que va perdre el sentit de la vista en l’adolescència, serà la persona que ens guiarà al llarg de tota l’experiència, proporcionant les indicacions necessàries per poder-se immergir en plenitud de l’activitat.
El menú serà a càrrec del restaurant Molí del Mallol, té un cost de 36,40 € per persona (10 € paga i senyal a l’ajuntament fins al dimarts 8 de novembre. No retornable en cas de faltar el dia de l’activitat i la resta, és a dir 26,40 € es pagarà en efectiu o targeta el mateix dia del sopar) i es podrà adaptar a possibles al•lèrgies, intoleràncies i diabetis avisant amb antelació. Les inscripcions s’han de fer en aquest enllaç https://forms.gle/uX4PiWij5agTnSTs5

El sopar a cegues està organitzat per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Sarral amb el suport de l’Associació de joves Saüc i la Direcció General de Joventut.

Leave a Reply