Solivella acollirà aquesta iniciativa el proper diumenge, 23 de maig, a la plaça Major i es farà en dues sessions: a les 10.00 h, per a famílies; i, a les 12.00 h, per a joves a partir de 12 anys. Skip to main content
Notícies

Solivella impulsa una activitat de sensibiliztació sobre les barreres arquitectòniques

By 30 abril 2021maig 19th, 2021No Comments

La iniciativa Stop Barreres, impulsada per l’Oficina Jove de la Conca i els ajuntaments de la comarca, vol fer visibles les barreres arquitectòniques que troben les persones amb discapacitat funcional, sensorial i/o motriu quan es mouen pels carrers dels pobles de la Conca de Barberà i sensibilitzar les persones joves sobre l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, un instrument per a fer efectiu el principi d’igualtat dels ciutadans.

Solivella acollirà aquesta iniciativa el proper diumenge, 23 de maig, a la plaça Major i es farà en dues sessions: a les 10.00 h, per a famílies; i, a les 12.00 h, per a joves a partir de 12 anys.

Aquesta activitat es farà en col·laboració amb Meritxell Lorca, una espluguina amb ceguesa que ens explicarà la seva experiència i ens ensenyarà a moure’ns sense fer ús d’un dels sentits més importants, la vista.

Per poder fer el taller cal participar en parella o amb la unitat familiar i fer la inscripció a l’Ajuntament de Solivella els dies 19, 20 i 21 de maig de 18.00 h a 20.00 h.

Altres pobles que ja han acollit aquesta iniciativa són: Blancafort de Queralt, Sarral, Vilanova de Prades i Vimbodí i Poblet.

 

Leave a Reply