La xerrada tindrà lloc el divendres, 14 de maig a les 17.30 h i serà en línia. Les places són limitades així que caldrà fer inscripció a través del codi QR del cartell o de l’enllaç següent: https://ja.cat/xerradaxarxessarral Skip to main content
Notícies

Sarral ofereix una xerrada online sobre l’ús dels mòbils i xarxes socials en infants i joves

By 30 abril 2021No Comments

L’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza una xerrada online adreçada a famílies per prevenir l’ús abusiu i inadecuat dels mòbils i les xarxes socials en infants i adolescents.

 

La xerrada tindrà lloc el divendres, 14 de maig a les 17.30 h i serà en línia. Les places són limitades així que caldrà fer inscripció a través del codi QR del cartell o de l’enllaç següent: https://ja.cat/xerradaxarxessarral

 

La xerrada que té per nom “Prevenció en l’ús dels mòbils i xarxes socials en els nostres fills/es” té per objectiu dotar d’estratègies i recursos a les famílies en la utilització de les pantalles i oferir pautes en l’acompanyament educatiu.

 

És treballarà com funciona el cervell dels infants i adolescents davant del inputs de les pantalles, i com aquest fet condiciona el seu comportament. També es volen donar a conèixer les conseqüències d’un ús no responsable i saber quan es pot considerar que un infant o persona jove té una addicció a les pantalles i xarxes socials.

Leave a Reply