Skip to main content
Notícies

S’inicia el curs de premonitors/es a Sarral amb 25 joves

By 27 juny 2023No Comments

S’inicia el curs de premonitors/es a Sarral amb 25 joves

El curs té lloc els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de juny de 10 a 14 h

L’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove Conca de Barberà ha organitzat, per setè any consecutiu, el curs d’iniciació al lleure educatiu i voluntariat, més conegut com a curs de premonitors/es. Es tracta d’un programa de formació, adreçat a joves que encara no tenen els 18 anys i que estan interessats en formar-se en el camp del lleure.

El curs, impartit per l’Escola de l’Esplai de la Fundació Santa Maria de Siurana de Tarragona, ajuda a tenir una visió clara del món del lleure i capacita l’alumnat per realitzar tasques de premonitor/a i d’ajudant als monitors/es en casals, colònies, campaments, etc.

Enguany s’ha iniciat amb un ple absolut d’inscripcions. Majoritàriament, joves de Sarral, però també n’hi ha d’altres poblacions de la Conca de Barberà.

Es durà a terme els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de juny, just quan el jovent ja han finalitzat les classes escolars. Tindrà una durada de 20 h repartides en 5 sessions de 4 h que es duran a terme els matins de 10 h a 14 h.

Dimarts al matí ha comptat amb la presència del Sr Santi Fornés, alcalde de Sarral, el Sr Raül Martínez, regidor de l’Ajuntament de Sarral i la Judit Albalat, tècnica de joventut de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà que han fet una visita per donar la benvinguda als jovent que participa al curs.

Leave a Reply