Skip to main content
Notícies

Rocafort de Queralt prepara un conjunt d’activitats de caire juvenil per aquest estiu

By 4 juliol 2023No Comments

Rocafort de Queralt prepara un conjunt d’activitats de caire juvenil per aquest estiu

Un estiu més l’Associació de joves i la regidoria de Joventut de Rocafort de Queralt, amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca enllesteixen un programa ple d’activitats que es desenvoluparà durant tot l’estiu.

El programa arrenca el divendres 7 de juliol amb el tradicional concurs de truites,  pel divendres  21 de juliol tindrà lloc un tast de vins. El dijous 3 d’agost tindrà lloc un cinema a la fresca. Dissabte 5 d’agost un Brau mecànic s’instal·larà a Rocafort i tothom que vulgui podrà demostrar les seves millors destreses per no caure del brau. Divendres 11 d’agost, el parc de trànsit i taller de reparació de bicicletes del Servei Català de Trànsit servirà per donar eines de prevenció i seguretat a tothom que condueixi pels seus carrers. Pel dissabte 12 s’ha organitzat un triangular de futbol sala.  Finalment, clouran les activitats d’estiu el dissabte 19 d’agost amb un novetat d’aquest any, el concurs culinari de conill a la llauna.

Algunes de les activitats caldrà fer la inscripció prèvia, s’informarà a través d’un cartell i de l’ebando de Rocafort de Queralt.

 

Leave a Reply