Els espectacles per a públic familiar es van dur a terme els dies 26 de març i 2 i 16 d’abril al Centre Cultural Sant Jordi i van tenir molt bona acollida. Skip to main content
Notícies

Prop de 200 persones en la segona edició de Diumenges en família

By 17 abril 2023No Comments

Prop de 200 persones han assistit als espectacles del cicle d’animació Diumenges en Família que ha tingut lloc durant els mesos de març i abril a Montblanc. Aquesta és la segona edició d’aquest cicle impulsat amb l’objectiu de complementar les sessions de cinema que ja ofereix el CINC i el XIC de l’Òmnium.

Els espectacles per a públic familiar es van dur a terme els dies 26 de març i 2 i 16 d’abril al Centre Cultural Sant Jordi. The Great Circusman va ser el primer; un espectacle humorístic de la companyia Ruskus Patruskus, 100% en anglès. El segon espectacle, Alma de la companyia Labú Teatre, va sorprendre pels elements audiovisuals utilitzats, per la seva delicadesa i posada en escena. Finalment, Blauró, de la companyia la Boia Teatre, ens va presentar un espectacle de titelles que parla d’identitat i diversitat a través dels colors.

Aquest cicle ha estat organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Montblanc amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, el CINC, Òmnium Cultura i els TDP Montblanc.

 

 

 

Leave a Reply