Skip to main content
Notícies

Arriba la 4a edició del programa Emociona’t de l’Oficina Jove de la Conca

By 18 abril 2023No Comments

 El programa planteja accions d’empoderament i habilitats assertives d’educació  per a les famílies, per les persones joves i pels i les professionals que eduquen al jovent

 

L’Oficina Jove de la Conca ha tornat a programar un conjunt d’activitats dins el projecte educatiu i transversal ”Emociona’t: eines per educar en l’optimisme intel·ligent”.  Aquest any arriba a la quarta edició i planteja de nou tres activitats pels mesos de maig i octubre adreçades a les famílies, a les persones joves i als i les professionals que eduquen.

La primera activitat consisteix en una xerrada per a les famílies amb fills i filles en l’etapa de l’adolescència que té per objectiu donar eines de prevenció, detecció i acompanyament del fenomen del bullying. La xerrada tindrà tindrà lloc el proper dimecres 10 de maig, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc.

Júlia López Alayeto, referent de Benestar Emocional  i Salut Comunitària, serà la ponent que impartirà la sessió.

La segona activitat s’adreça als i a les professionals de l’educació, monitors/es i directors/es de lleure, mestres, professorat i educadors/es, consisteix en un curs monogràfic de 4 hores de durada sobre l’educació emocional en la resolució positiva dels conflictes. El curs tindrà lloc els dies 23 i 24 de maig, de les 6 a les 8 del vespre, a Concactiva. Les places són limitades, el curs és gratuït i caldrà fer la inscripció prèvia.

La tercera i última acció adreçada a les persones joves tindrà lloc al mes d’octubre i consisteix en dues sessions de treball motivacional sobre la “Gestió en la frustració en moments d’incertesa” i “Relacions saludables a la xarxa”.

 

Leave a Reply