Skip to main content
Notícies

Nova sessió formativa en línia per a persones dirigents d’associacions “Les subvencions del departament de Cultura i la seva tramitació”

By 2 febrer 2024No Comments

El servei de suport a les associacions del Consell Comarcal i davant la inquietud de les persones dirigents de les entitats de la comarca de tenir més informació sobre les subvencions ha organitzat una sessió informativa sobre tot el relacionat amb les convocatòries d’ajuts i la seva tramitació.

La xerrada informativa en línia sobre “Les subvencions del departament de Cultura i la seva tramitació” anirà a càrrec dels tècnics i les tècniques de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura que té com a objectiu facilitar la sol·licitud d’ajudes en matèria cultural. Aquesta tindrà lloc el proper dimecres 28 de febrer, a les 6 de la tarda.

Per tal d’inscriure’s a la xerrada, gratuïta, cal emplenar el formulari en el següent enllaç: https://ja.cat/24xerradaentitats

 

Des de l’any 2012 l’Oficina Jove orienta i assessora al moviment associatiu de la comarca per a la tramitació de documentació administrativa constitucional i per al funcionament en el marc legal actual. Al mateix temps ofereix anualment una formació d’interès per a les associacions. L’any passat el servei va realitzar un total de 285 assessoraments i tràmits a les associacions de la comarca.

Leave a Reply