Skip to main content
Notícies

Més d’una trentena d’entitats culturals de la comarca s’informen sobre les subvencions del departament de Cultura de la Generalitat

By 5 març 2024No Comments

Dimecres 28 de febrer va tenir lloc una xerrada informativa en línia per a les persones que dirigeixen les associacions sobre les subvencions del departament de Cultura i la seva tramitació.

Més de trenta persones van assistir a la xerrada conduïda Xavier Bach, tècnic de difusió de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural. Van intervenir Lourdes Malgrat directora dels Serveis Territorials de Cultura i Isabel Colomer, administradora de l’OSIC. L’acte el seguia Núria Forn, Consellera de Cultura del Consell Comarcal de la Conca.

Les persones assistents es van informar sobre les més de noranta línies de subvenció del Departament de Cultura i la seva tramitació tant en la fase de sol·licitud com la de justificació. Tothom va poder resoldre dubtes de la mà de la part tècnica de l’OSIC.

La xerrada va ser organitzada pel Servei de suport associatiu del Consell Comarcal que des l’any 2012 orienta i assessora al moviment associatiu de la comarca per a la tramitació de documentació administrativa constitucional i per al funcionament en el marc legal actual. Al mateix temps ofereix anualment una formació d’interès per a les associacions.

L’any passat el servei van realitzar un total de 285 assessoraments i tràmits a les associacions de la comarca.

Leave a Reply