Skip to main content
Notícies

La Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà arriba a la 20a edició

By 5 març 2024març 15th, 2024No Comments

La Mostra d’Art Jove d’aquest any acollirà les obres de la Clàudia Carbó

 

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc, està organitzant la vintena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà.

 

Com ja és habitual la Mostra d’Art ocuparà l’espai adaptat per a acollir-hi exposicions al Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

 

L’artista Claudia Carbó, vinculada a Bellprat i a Santa Coloma de Queralt, participarà a la Mostra d’Art. La Clàudia combina una sèrie de treballs de pintura de diferents dimensions que son un reflex d’instants de la memòria, moments del record i vivències tant des de la mirada del dol com des de la mirada de la felicitat.

 

L’exposició obrirà al públic a partir del dilluns 11 de març i es podrà veure fins al 8 d’abril. El dia de la inauguració será el divendres 15 de març a 2/4 de 6 de la tarda. Com a activitats complementàries a la Mostra d’Art s’han programat una visita amb l’artista, el dia 17 de març, a les 12 del migdia; i un taller amb l’artista, el dia 27 de març, a les 5 de la tarda. Les inscripcions per assistir a les visites amb l’artista es fan a través del següent enllaç: https://ja.cat/mostraartjove

 

L’objectiu de la Mostra d’Art és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura. Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra una vintena de  joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.

Més enllà de la Conca de Barberà

Així mateix la Mostra d’Art Jove de la Conca forma part del projecte intercomarcal Hexàgon d’Art jove dels Serveis de Joventut de la demarcació de Tarragona. Els objectius són la itinerància i l’intercanvi d’artistes entre les diferents comarques que formen part del projecte per tal de donar molta més visibilitat a l’obra de cadascuna de les persones joves que participen en les  exposicions comarcals.

 

Les Oficines Joves del Baix Penedès i de la Conca de Barberà ja fa un parell d’anys que participen d’aquesta itinerància i d’intercanvi d’artistes. Aquest any s’hi sumarà l’Oficina Jove del Baix Camp i la del Tarragonès, exposant en llocs emblemàtics i que propocionaran molta visibilitat a l’obra de la jove artista Clàudia Carbó.

 

Escolta l’entrevista de l’artista:

 

 

 

 

 

Leave a Reply