Skip to main content
Notícies

Les famílies amb fills i filles a l’edat de l’adolescència s’informen sobre els àpats en família

By 23 novembre 2022No Comments

Dimarts a la tarda i en format en línia va tenir lloc la xerrada “Àpats amb adolescents, àpats diferents” destinada a famílies amb fills i filles en l’etapa de l’adolescència.

Una quinzena de famílies de la Conca de Barberà i d’altres municipis de Catalunya van assistir a la proposta que el departament de Drets Social de la Generalitat va proposar cap al mes de setembre i que a través de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà és va donar a conèixer.

La xerrada va ser un espai participatiu en què les famílies van poder exposar les seves inquietuds i necessitats sobre l’alimentació dels seus fills i filles i la relació que s’estableix en els moments dels àpats principals al voltant de la taula.

Fa anys que l’Oficina Jove treballa amb les persones que gestionen la formació per a famílies amb fills i filles adolescents del Departament de Drets Socials. Abans amb el programa “Créixer en família” i ara amb la nova proposta “Àpats en família”.

Àpats en Família és un programa d’orientació educativa que ofereix a les famílies eines en la qüestió alimentària des de la perspectiva nutricional, relacional i econòmica basada en els principis de la criança positiva.

Leave a Reply