Skip to main content
Notícies

La Setmana de la Ciència arriba a Blancafort

By 9 novembre 2022No Comments

Sota el nom “Quin aliment ens ajudarà a mantenir una bona salut intestinal?”, tindrà lloc el divendres 11 de novembre

 

Aquest divendres 11 de novembre, el municipi de Blancafort serà seu d’un dels tallers que organitza la Universitat Rovira i Virgili amb motiu de la setmana de la ciència.

El taller “Quin aliment ens ajudarà a mantenir una bona salut intestinal?” serà a càrrec de l’Adrià Vilalta, investigador al Departament de Bioquímica de la URV, i va dirigida a un públic d’edats compreses entre els 7 i 12 anys i es realitzarà al local sociala les 17 hores.

La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa de l’11 al 20 de novembre. Un gran nombre d’entitats i institucions d’arreu organitzen activitats amb l’objectiu de fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement. Té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Al llarg de la xerrada explicaran com és la funció intestinal i curiositats que l’envolten, i s’analitzaran els aliments segons si són saludables o no a través de la simulació d’una pràctica de laboratori per aprendre la importància de menjar de forma saludable i equilibrada per al nostre intestí.

En l’organització del taller de la setmana de la ciència de la Universitat Rovira i Virgili col·laboren el Campus Extens de la Conca de Barberà, l’ajuntament de Blancafort, l’oficina jove de la Conca de Barberà i la diputació de Tarragona

Leave a Reply