Santa Coloma de Queralt torna a acollir la Pastanaga colomina, un joc de rol on cada participant té un doble paper: el de víctima i el d’assassí/ina. La peculiaritat d'aquest joc és que s'utilitza una pastanaga per eliminar els contrincants. L’activitat tindrà lloc del 9 al 23 d'agost. Skip to main content
Notícies

La Pastanaga colomina torna entre el jovent de Santa Coloma de Queralt

By 1 agost 2022No Comments

Santa Coloma de Queralt torna a acollir la Pastanaga colomina quatre anys després de la última edició. Es tracta d’un joc de rol on cada participant té un doble paper: el de víctima i el d’assassí/ina. La peculiaritat d’aquest joc és que s’utilitza una pastanaga per eliminar els contrincants.

L’activitat començarà el 9 d’agost a les 12.00 h, amb el toc del campanar del poble. El joc finalitzarà el 23 d’agost o bé quan quedi un únic supervivent o hi hagi un empat tècnic. A diferència de la última edició s’utilitzarà una plataforma web per la gestió de tot el joc, per tant, serà necessari que els participants portin sempre el telèfon mòbil a damunt i que formin part d’una llista de difusió a través de la qual s’informarà de les immunitats i altres aspectes del joc. El telèfon que cal guardar al mòbil per poder formar part de la llista de difusió és: 606 303 917.

Per poder-hi participar cal tenir més de 16 anys o complir-los al llarg del 2022 i cal inscriure’s a l’enllaç següent: santacolomadequeralt.assassiapp.com. El termini per a fer la inscripció és el 8 d’agost. Aquest mateix enllaç ens donarà accés a la partida, al nostre objectiu, a l’espai cementiri o a l’espai pòdium on podem mirar el rànquing de l’eliminatòria.

Hi haurà un primer i un segon premi als/a les millors assassins/es i un premi a millor esquela. El primer premi serà una cistella de productes locals i els altres dos premis consistiran en una samarreta de Queratiu. Les bases del joc es poden trobar a: https://tuit.cat/tyWb4

La Pastanaga colomina és una iniciativa de l’Associació Juvenil Queratiu, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

 

Leave a Reply