Vimbodí i Poblet acull el concurs “El vilatà/ana”, una activitat que té per objectiu apropar la cultura vimbodinenca als seus ciutadans a través d’un joc de pistes que requereix d’enginy, habilitat i coneixements culturals. Skip to main content
Notícies

El/la vilatà/ana de l’any; un joc de rol original a Vimbodí i Poblet

By 1 agost 2022No Comments

Vimbodí i Poblet acull el concurs “El vilatà/ana”, una activitat que té per objectiu apropar la cultura vimbodinenca als seus ciutadans a través d’un joc de pistes que requereix d’enginy, habilitat i coneixements culturals.

Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà tindrà lloc el dimecres, 3 d’agost a les 22.00 h a la plaça Major de Vimbodí.

Les places són limitades i cal fer una inscripció per a cada grup. Els grups no podran superar les 6 persones i si aquests estan compostos per a menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. Les inscripcions s’han de fer a l’enllaç següent: https://tuit.cat/3v8Id. Tots els grups hauran de portar un telèfon mòbil per a poder jugar. Hi haurà premi per als finalistes.

 

Leave a Reply