Skip to main content
Notícies

La Mostra d’Art Jove de la Conca d’Ariadna Margalef s’instal•larà a l’Aparador de l’Oficina Jove del Baix Penedès

By 22 maig 2023No Comments

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza des de fa anys la Mostra d’Art Jove, en la qual convida a una persona jove i artista de la comarca a exposar la seva obra.

 

L’Oficina Jove del Baix Penedès organitza un esdeveniment semblant “L’Aparador del Jove Baix Penedès”. Per tal d’establir una col·laboració i organitzar una activitat intercomarcal fa un parell d’any es va creure convenient impulsar un  intercanvi de joves artistes.

 

Així doncs, aquest mes de juny la Mostra d’Art Jove d’Ariadna Margalef viatjarà al Vendrell i durant 15 dies s’establirà a l’Aparador de l’Oficina Jove del Baix Penedès. Al mateix temps l’obra d’una persona jove artista de la comarca del Baix Penedès exposarà al Museu Comarcal durant el mes de juliol.

 

Del 7 al 21 de juny l’obra de l’Ariadna Margalef, participant de la 19a Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà, consistent en una col·lecció de pintures, s’exposarà al Vendrell.

 

Està previst fer una presentació de l’exposició, el proper 7 de juny, la qual es retransmetrà per televisió del Vendrell entre altres mitjans de comunicació.

Leave a Reply