Els curs de monitors, adreçat a persones joves entre 18 i 35 anys, s’ha realitzat principalment a les instal·lacions de Santa Magdalena i ha acollit 13 alumnes de Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Barberà de la Conca, Pira, Vilaverd, Vimbodí i Poblet i Alcover. Skip to main content
Notícies

Finalitza el curs de monitors/es que es realitzava a Montblanc

By 16 maig 2023No Comments

Tretze persones joves de la Conca de Barberà s’han format com a monitores d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

El dissabte 13 de maig va finalitzar la part teòrica el curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil que es va dur a terme a Montblanc de forma intensiva per Setmana Santa i alguns caps de setmana previs i posteriors. Aquesta formació, que ha impartit l’Escola EFA, ha estat organitzada per l’Ajuntament de Montblanc amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Els curs de monitors, adreçat a persones joves entre 18 i 35 anys, s’ha realitzat principalment a les instal·lacions de Santa Magdalena i ha acollit 13 alumnes de Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Barberà de la Conca, Pira, Vilaverd, Vimbodí i Poblet i Alcover.

La formació prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

 

 

 

Leave a Reply