Skip to main content
Notícies

El jovent de Pira participa a les activitats per Setmana Santa

By 4 abril 2024No Comments

El dilluns i dimarts de les vacances de la Setmana Santa el jovent de Pira ha tingut la oportunitat de participar a les activitats organitzades per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pira i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

El dilluns 25 de març, al matí i al Casal Pirenc va tenir lloc el taller “Estimar no fa mal” sobre la construcció de relacions sanes, conduït per Laura Anglès i Maria Pérez, dels serveis del SIAD i SAI del Consell Comarcal. Una desena de joves hi van participar. Una de les dinàmiques i gràcies a les aportacions de les tècniques, van poder aprofundir en el què diuen les lletres d’algunes cançons que s’escolten.

Seguidament el jovent va assistir en una visita guiada a les dependències de l’Ajuntament de Pira a càrrec de la regidora de Joventut, Míriam Pijoan. Aquesta activitat era una petició feta per les mateixes persones joves a la última reunió amb la regidora.

El dimarts 26 de març, al matí, també al Casal Pirenc, i amb el lema “A la taula de’n Bernat, qui no hi és, no hi és comptat” les persones joves de Pira estaven convocades a una reunió de amb l’objectiu de conèixer de primera mà les seves inquietuds i necessitats, per tal de començar a documentar el nou Pla Local de Joventut de Pira 2025-2028.

A la trobada de joves es van treballar tres dinàmiques, la del termòmetre, la de l’arbre de les problemàtiques i finalment la de la rentadora amb l’objectiu de trobar solucions a les necessitats. La trobada va ser conduïda per la tècnica de Joventut mancomunada del municipi. La regidora de Joventut de Pira, Míriam Pijoan va assistir-hi tot agraint la participació de tothom a la trobada.

Leave a Reply